Desert Deserti(sitni kolači) Praline sitni kolači

Praline i kuglice

Ovih dana sam u dilemi šta pripremiti za predstojeći praznik. Potajno osluškujem želje ukućana, a već je i poznato koje su to poslastice bez kojih praznik sigurno neće proći. Na radost svih nas, postoje ona jela koje se tradicionalno uvek nađu na našoj trpezi, pa samim tim i nešto od slatkiša.
Ako i vi još uvek niste izabrali poslastice koje želite pripremiti za predstojeći praznik, predlažem vam par poslastica koje će zasigurno biti primećene na vašoj trpezi. Ja sam već toliko toga izdvojila sa željom da se i sama oprobam u pripremi nekih specijaliteta koje ranije nisam. Spisak baš i nije kratak, ali sam pred sebe postavila cilj i dala obećanje. Ove godine neće biti više od dve poslastice na stolu. Šta ste vi isplanirali, jeste li već pripremili spiskove sa potrebnim namirnicama ili ste već završili nabavku? Pred vama je par recepata koje toplo preporučujem.
Prošetaćemo zajedno po blogu, možda nešto od poslastica iz moje slatke kuće bude i vaša inspiracija. Ovde možete pronaći pored ideje i recepte.
Ispod svake slike imate link koji vas vodi do recepta.

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *