HomeAjme koliko nas je Ajme koliko nas je

Ajme koliko nas je

Comments : 9 Posted in : Ajme koliko nas je on by : Kuvajmo Srcem

Lep pozdrav dragi moji prijatelji!

Na poziv i predlog moje drage prijateljice  Sunčica Stanković sa gastro – bloga  Mes folies culinaires  prihvatam ulogu domaćice za mesec april u vrlo popularnoj igri Ajme koliko nas je.

Biće mi zadovoljstvo da budem u ulozi vaše domaćice. Radujem se našem druženju, receptima iz vaše beležnice u kojima ćemo svi skupa uživati. Očekujem da nam se pridruže sve kreativne domaćice svojim prilozima od kojih ćemo naučiti nešto novo i dobiti mogućnost da zavirimo u neke kulinarske tajne naših prijatelja. Nadam se da će mnogi od vas rado prihvatiti poziv i priključiti se ovoj igri i da ću opravdati ukazano mi poverenje. Proleće je, donosi nam opojni miris i tako ukusne, sočne jagode, pa eto i predloga za glavni sastojak. Radujem se vašim idejama i maštovitim predlozima, neka jagode budu izbor za mesec april.

 

Za one koji žele saznati pravila igre, mogu sve detalje pronaći na linku Ajme koliko nas je.

Tokom meseca aprila možete svoje priloge – recepte slati na moj mail:  tatjanastojanovic@ymail.com  ili u inbox facebook stranice  Kuvajmo srcem  

Za učešće u igri možete slati recepte koji su već objavljeni na vaš blog uz priloženu URL adresu koja vodi do linka poslatog recepta i jednu fotografiju finalnog jela ili poslastice uz vaše lične podatke. Želim nam lepo druženje, uz opojni miris proleća i neodoljiv ukus jagoda, koje su vrlo zdrave i mogu se pripremiti na toliko različitih načina. Razne poslastice mogu učiniti posebnim, vrlo često sočne jagode upotrebimo za sladoled, torte, kolače, a  tek kako dobar i ukusan zna biti domaći džem, slatko, frappe…  ideja je dovoljno, pa drage moje domaćice idemo svi zajedno ovog meseca u berbu jagoda ili na zelenu pijacu, a zatim pravac kuhinja… 

 

Dobro došli! Lep pozdrav iz slatke kuće Kuvajmo srcem

(Visited 39 times, 39 visits today)

90 komentara

9 thoughts

 • Maj 5, 2017 at 10:49 pm

  Hvala draga Zorica, biće mi izuzetno drago da uživam u receptima iz vaše kuhinje 🙂

 • Maj 5, 2017 at 10:48 pm

  Hvala, drago mi je da ste i Vi tu, biće ovo jedno divno druženje 🙂

 • Анониман
  Maj 5, 2017 at 10:38 pm

  Dobro došla, draga Tatjana. Fantastičan izbor, želim ti puno recepata.

 • Maj 5, 2017 at 10:38 pm

  Odličan izbor draga Tatjana ! Želim ti sreću i puno lijepih receptića u kojim ćemo csi uživati! Bit će to i za mene poseban izazov!

 • Maj 5, 2017 at 10:38 pm

  Čestitam ti na ulozi domaćice za ovaj mesed i lepu si nam namitrnicu odabrala, preavu prolećnu. Srećno i puno lepih recepara!!!

 • April 1, 2017 at 12:57 pm

  Dobro došli dragi moji na moj blog. Za one koji žele saznati pravila igre, mogu sve detalje pronaći na linku Ajme koliko nas je.
  Tokom meseca aprila možete svoje priloge – recepte slati na moj mail: tatjanastojanovic@ymail.com ili u inbox facebook stranice Kuvajmo srcem Želim nam lepo i prijatno druženje… Očekujem Vaše predloge i recepte sa velikim nestrpljenjem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *